Noen småbarnsmammaer med nettbutikk?

jobbe hjemmefra morJeg tenkte vi kunne prøve å få til et samarbeid for å profilere de små nettbutikkene våre nå før jul. Det finnes så utrolig mange gode nettbutikker der ute som desverre ikke har råd å drive så aktiv markedsføring og dermed blir ganske så usynlige i det gigantiske nettbutikk-markedet.

Om det er flere av oss så legg igjen en kommetar. En fordel om nettbutikken enten er grønn på en eller annen måte (øko-klær, ull, fair trade, miljøvennlige saker, økologisk hudpleie osv) og/eller selger saker og ting for baby/barn :) Men uansett hva dere selger så legg igejn en kommentar! :)

Ved å støtte de små blir konkuransen bedre i hele samfunnet og mamma-grundere og andre har mulighet til å styre sin egen arbeidsdag og ikke falle utenfor jobbmarkedet iløpet av permisjonstiden.

Jeg er obs på dette og skal i år kjøpe diverse julegaver fra et knippe gode små nettbutikker drevet av mamma-grundere :)

Hvis du fikk valget mellom å handle en vare til samme pris enten hos en stor gigakjede eller hos en liten nettbutikk som ikke var så kjent; hvor ville du handlet da? Og hvorfor?

7 kommentarer

Anne - ung mamma og mer

22.nov.2009 kl.11:38

Jeg ville handlet hos den lille nettbutikken for å støtte den :)

Sally

22.nov.2009 kl.11:59

Anne: Jippi ;)

Hege :)

23.nov.2009 kl.01:34

Jeg ville helt klart handlet hos nettbutikken;)

Lurte i tillegg på en ting.. Jeg har ikke baby, enda, men har store planer om å bruke tøybleier når jeg får baby.. Og da lurer jeg på, (kanskje ett dumt spørsmål, men jeg har virkelig ikke peiling) på de tøybleiene uten innlegg i, hvor du bare tar de rett på og så er du ferdig, hva gjør du om det kommer avføring i bleien? Og hva om den er litt løs liksom, er det ikke litt ekkelt å bare hive bleien i vaskemaskinen da?

Sally

23.nov.2009 kl.15:20

Hege: Hei! Så gøy å høre at du vurdere tøybleier en dag :) Det finnes noe som heter rispapir som man kan legge inni bleien mellom huden til barnet og bleien. Dette papiret tar av for avføringen og papiret kan hives rett i do. Men med det sagt, når babyene har helt løs avføring kommer det uansett noe på bleien og da skal den skylles i vasken slik at det værste kommer av.

Det som er så greit da er at spedbarnsbæsj ikke lukter noe særlig, men når de blir eldre og bæsjen stinker så er vanligvis avføringen mye mer fast og da havnet det på rispapiret :)

Uansett om det er noe bæsj på bleien så går det helt fint å vaske de i maskinen. Bare sett maskina på vask+forvask 60 grader så lover jeg deg det blir helt rent :)

Lykke til og bare spør igjen om du lurer på noe!

Hege :)

23.nov.2009 kl.19:56

Åh, genialt! :) Tusen takk ;)

Sally

23.nov.2009 kl.23:31

Hege: No problem :)

Sally

23.nov.2009 kl.23:32

Hege: Ps: har du blogg? Hvor langt er du på vei? :)

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Mamma, Samboer, Venn, Søster, Datter, Barnebarn, Nettbutikk-gründer og Blogger

Kategorier

Arkiv

hits