Vinn økologisk bodylotion!

Minner om konkurransen jeg har gående hvor du kan vinne en økologisk bodylotion fra Jo Wood Organics dersom du melder deg på nyhetsbrevet på nettbutikken LevLogisk.no 

LevLogisk er en helt ny nettbutikk og jeg trenger litt FUZZomkring den for å få hjulene til å gå.
Her kan man kjøpe miljøvennlige produkter for både mor og baby og jeg har stor fokus på kvalitet. Et produkt er ikke godt nok bare fordi det er økologisk/miljøvennlig, jeg er alltid på utkikk etter DET BESTE produktet og vil også gjøre mitt ytterste for å gi kundene mine god service. Hos LevLogisk betaler man aldri mer enn 99,- i frakt og handler man for over 2000,- er frakten gratis!

Og jeg streber etter å ha superkort leveringstid, dvs at jeg prøver alt jeg kan for å sende ut pakkene den samme dagen jeg får bestillingen, går ikke det sendes de ut dagen etter.
tula og langa

Én kommentar

Linn

18.nov.2009 kl.13:07

Den blueberry bambus har jeg kjøpt på bleieboden, og den er one-size. Kjempegod bleie, og jeg har aldri opplevd lekkasjer med den. Innleggene er også i bambus. Jeg har bare en bleie som er i størrelse, resten er one-size. Det er jo det som blir mest miljøvennlig, og når vi får nestemann så kan den bruke de fra begynnelsen av.

Klem fra Linn / www.linnfrasolheim.blogspot.com

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Mamma, Samboer, Venn, Søster, Datter, Barnebarn, Nettbutikk-gründer og Blogger

Kategorier

Arkiv

hits