Mat fra hjertetLine Konstali som blant annet driver forumet KreativMamma har nå laget en ny blogg som heter Mat fra hjertet.

Dette ser ut til å bli et fast innslag når jeg skal lage ukemenyene mine og ønsker derfor å dele det med alle dere der ute som liker å lage sunn mat fra bunnen av, men som kanskje ikke har all verdens tid eller penger.

Utdrag fra bloggen hennes:

Å lage sunn mat fra grunnen er fullt mulig å få til i dagens hektiske hverdag. At posemat gjør matlagingen enklere og billigere er bare en myte.

Denne bloggen skal være en inspirasjon for alle som ønsker å lage sunn og næringsrik mat selvom tiden og økonomien er knapp. Det handler om å gjøre innkjøp hver mandag, planlegge de ulike middagsrettene og kjøpe inn produkter knyttet til de ulike rettene. Skal du ha gulrøtter på mandag og onsdag, så trenger du fortsatt bare en pose gulrøtter!

Jeg vil også skrive alternativer for allergikere hvis jeg bruker råvarer som inneholder for eksempel melk og gluten.

Lykke til! Håper denne bloggen vil gi deg litt hjelp. Har du noen tips, tar jeg mer enn gjerne i mot råd. Jeg vil da kreditere deg med bilde og et lite intervju. Hvis du bare ønsker å dele oppskriften gjør jeg også det.Check it out!

2 kommentarer

Mammaprat

01.feb.2010 kl.20:38

kan trenge noen middagstips her i huset ja :=)

Begynner å gå litt tom for ideer. I dag hadde vi stekt sei..

Nb. sally, legg merke til at bloggen min nå er flyttet til blogg.no. Har lagt inn en utfordring til deg, (og samtidig litt snikreklame for bloggen din)

Sally

01.feb.2010 kl.21:27

Mammaprat: Var inne å såg på den nye bloggen din, ler meg ihjel av tekstane..heheh...du må skrive et gjesteinnlegg for meg kjære ;-) Skal ta utfordringen din...hehe

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits