Miljøgift i tåteflasker og smokker

Regner med de fleste har fått med seg at Forbrukerinspektørene på NRK for ca 1 mnd siden opplyste oss alle om miljøgiften Bisfenol-A som var å finne i en rekke babyprodukter. Les mer her.

Da jeg ble obs på dette begynte jakten på en bisfenol-fri tåteflaske. Valget falt på Green to Grow sine flotte flasker.

green to grow regular neck 150 mlgreen to grow wide neck 150 ml

Alle produkter i serien fra Green To Grow er:

? Fri for Bisfenol-A (BPA)
? Fri for ftalater
? PVC-fri
? Blyfri
? Fri for nitrosamin


Mange foreldre leter etter alternativer til plastflasker av polykarbonat. Green to Grow har utviklet høy-kvalitets flasker av materialet Polyethersulfone (PES), et materiale som er svært holdbart. I tillegg til å være et alternativ fritt for det omdiskuterte stoffet Bisfenol-A (BPA), er Green to Grow et "grønt" alternativ basert på en "grønn" grunnholdning:

? All innpakning/esker er framstilt av 100% miljøvennlig resirkulert papp og trykket med soyafarger.
? Green to Grow er medlem av organisasjonen "1% for the Planet" - det betyr at 1% av alt salg går tilbake til miljøorganisasjoner som arbeider for å bevare kloden vår.
? Alle produksjonsledd ivaretar menneskerettighetene og sørger for gode arbeidsmiljøforhold.
? Green to Grow har tatt initiativ til et prosjekt som heter "Bottles to Babies" (Flasker til babyer), som donerer nye og pent brukte Green to Grow-flasker til organisasjoner som hjelper familier med få midler.

I tillegg søler ikke disse flaskene slik som f.eks Avent sine har en tendens til å gjøre.

Velkommen hjem sett med alt du trenger for å starte med flaske samt alle flaskene seperat kan du kjøpe her :)

4 kommentarer

Lena Svindland

15.nov.2009 kl.22:28

SV: Tusen takk for det.

Jeg synes det er veldig viktig å tenke på å være miljøvennlig og ta vare på kjente og kjære som skal bruke produkter hver dag. Etter at jeg har blitt tante har jeg blitt veldig interessert i å finne noe som kan være bra for henne og opplyse søsteren min om hva som finnes der ute. Jeg synes levlogisk.no så veldig bra og profft ut.

Har du noe i mot at jeg lager et lite innlegg på min blogg om levlogisk.no? Jeg synes det var så bra at jeg ønsker å ta en titt nermere på siden og produktene:)

Lena.

Sally

15.nov.2009 kl.22:36

Lena Svindland: Gratulere med tantebarnet :) Ja som jeg skrev i et tidligere innlegg så får man et annet perspektiv på ting når man setter barn til verden, man vil beskytte de og bare gi de det beste :) Nei jeg blir bare glad om du har lyst å lage et innlegg på bloggen din om nettbutikken min :) Kjempehyggelig! Jeg har nylig startet opp og prøver nå å markedsføre butikken så godt som mulig sånn at folk vet at den eksisterer, så hadde du villet skrive et innlegg om den kan jeg bare si tusen takk :)PS: melder du deg på nyhetsbrevet mitt er du med i trekningen av en økologisk bodylotion fra Jo Wood Organics ;) trekning 30.nov

Marianne

16.nov.2009 kl.12:03

Kjempe fin blogg, både oversiktlig og masse fin og nyttig info. :)

Sally

16.nov.2009 kl.12:09

Marianne: Tusen takk, glad for at den kommer til nytte :)

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Mamma, Samboer, Venn, Søster, Datter, Barnebarn, Nettbutikk-gründer og Blogger

Kategorier

Arkiv

hits