Vinn omtale av din nettbutikk!

I det siste har det blitt flere og flere tilskudd til familien min og jeg må igjen begynne å tenke på gaver til babyer, noe som igrunn er ganske gøy :) I år tenkte jeg bestille de fleste på nettet...

Så nå vil jeg gå på leting i alle de små søte nettbutikkene rundt om i det ganske land og spore opp de kuleste, grønneste, søteste, mest nyttige julegavetipsen til økobabyer :) Men jeg trenger hjelp!

Så dersom du har en nettbutikk med gaver du anser for å være grønne (miljøvennlige, økologiske, fair trade eller bare nyttige) så link til denne bloggen eller nettbutikken min og skriv noen få ord i et innlegg. Legg så til en kommentar her hvor du skriver litt om butikken din samt hvor du har plassert linken.  
 
Jeg kommer til å se gjennom nettbutikkene og plukke ut de "beste" julegavetipsene til en økobaby og presentere her sammen med link til din nettbutikk i ukene fremover mot jul :)

Så kom igjen! La det renne inn tips!


3 kommentarer

Anbefalte deg nettopp på bloggen ;)

Sally

15.nov.2009 kl.17:30

DivaMamma: Hey hey :) Tusen takk for det :) :)

Sally

15.nov.2009 kl.18:29

DivaMamma: Men du har vel ikke nettbutikk? Jeg får kjøre noen "omtale av blogg"-konkurranser etterhvert og ta deg med da ihvertfall ;)

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Mamma, Samboer, Venn, Søster, Datter, Barnebarn, Nettbutikk-gründer og Blogger

Kategorier

Arkiv

hits