Økologiske stelleprodukter til baby

I utgangspunktet trenger du ikke en haug med kremer og dilldall til babyen din. Vann, babyolje og kanskje en kuldekrem burde holde for de fleste.

Men vil du likevel bruke kremer på babyen din finnes det noen serier der ute som er 100% fri for skadelige miljøgifter og trygge og gode for barnets ømfintelige hud.

Av disse har jeg falt for TomtomBaby-serien.

Tomtombaby er en eksklusiv pleieserie til baby, basert på de reneste og mest naturlige råstoffer.

 • Alle produktene bærer kvalitetsstempelet for kontrollert naturkosmetikk og er merket etter de strenge kriteriene til BDIH
 • Sertifisert og kontrollert naturkosmetikk
 • Råmaterialene som er utvunnet fra planter stammer fra kontrollert dyrking
 • Dermatologisk testet
 • Basert på rene og høyverdige oljer
 • Produksjon med hyppige kvalitetskontroller
 • Uten syntetisk / kjemisk konservering
 • Ingen dyretesting / ingen animalske ingredienser
 • Uten mineraloljer, silikon, parafin og PEG
 • Uten syntetisk / kjemisk parfyme og farge
 • Råmaterialer fra fair trade og utviklingsprosjekter i den tredje verden
 • Anbefalt av Grønn Hverdag

Serien er produsert i Tyskland og selges på det nåværende tidspunkt i parfymerier, babybutikker og på apotek i bl.a. Tyskland, Nederland, Sveits og Østerrike.

tomtombaby består av kroppsmelk, ansiktskrem, bleiekrem, sjampo, skumbad og renseolje til babyen. tomtommama består av massasjeolje, fot og bein gel og brystvortekrem til mammaen. Serien har også gavesett pakket i søte små blå og grønne kofferter. tomtombaby anbefales av Grønn Hverdag etter å ha fått toppkarakterer på alle sine produkter under en omfattende produkttest gjennomført i mars 2009. Produktene er allergivennlige og tar godt vare på sensitiv og følsom hud.

Ofte lukter slike produkter ingenting eller har en litt medisinsk kjedelig lukt. Vel, denne lukter ikke mye heller men man kan ane en svak duft av vanilje noe som er et stort pluss :)


Etter å ha testet en rekke av disse produktene på babyen min var jeg overbevist og valgte å ta serien inn i min nettbutikk som du finner her.

tomtom logo m baby


8 kommentarer

Jeg skal ta en nærmere titt i nettbutikken din:-) Bytte banner/link? Hva mener du egentlig? Hehe.. Nå føler jeg meg litt dum her. ;) Har hørt litt om butikken din tidligere, men ikke så mye. :) Skal jammen meg huske på den, og ta meg en nærmere titt.

Sally

12.nov.2009 kl.23:45

DivaMamma: Jeg la deg til i link-lista mi på Økobaby og om du ville legge meg til på din? :) Og hvis du er interessert i å bytte banner, altså at jeg f.eks har banneren/headeren din i bloggen min og du har min på din side :) Hvis du ser på Økobaby så har jeg f.eks banneren/headeren til "Mamma4" og så har hun min Økobaby-banner på sin side. Er bare en måte å "spre" budskapet på :-P Så hvis du vil så bare si ifra...
Ahaaa! Da forstår jeg. Hehe:) Ja, det kan jeg selvsagt være med på:) Så hyggelig.

Sally

12.nov.2009 kl.23:52

DivaMamma: Supert :) Ja for jeg syns bloggen din er såpass relevant for folk som er opptatt av økologi og baby :) Bare send meg den banneren du vil jeg skal bruke på mailadressen min okobaby@levlogisk.no og så sender jeg deg min :) hva er epost adressen din?
evasiren@gmail.com <- Je sender deg det imorgen, hvis det er okei ? Men bare send meg din så lenge du. :) Så bra:) Sengen kaller skjønner du,men da snakkes vi videre imorgen :) God natt!

Sally

12.nov.2009 kl.23:57

DivaMamma: Ja samme her :) Sov godt!

Cecilie

13.nov.2009 kl.15:51

Kommer garantert til å bestille stelleprodukter fra deg den dagen jeg har råd:) Var og tittet innom den, og synes det er supert at du har lavere priser enn andre;D

Sally

14.nov.2009 kl.18:35

Cecilie: Thanks :) Håper å se deg som kunde snart da :) Og følg med på konkurranser ;)

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Mamma, Samboer, Venn, Søster, Datter, Barnebarn, Nettbutikk-gründer og Blogger

Kategorier

Arkiv

hits